Personvern-
erklæring

Informasjon

Gamingkontakten.no bruker informasjonskapsler for å bedre din brukeropplevelse av siden vår. Denne personvernerklæringen gir informasjon om hvordan Gamingkontakten håndterer opplysninger vi innhenter på dette domenet.

Informasjonskapsler

Gamingkontakten.no benytter seg av faste informasjonskapsler. De inneholder blant annet informasjon om trafikkilder, søkeord, menypreferanser, informasjon om hvilke sider brukere kommer fra, hvilke tidspunkter siden er mest besøkt og hvilken side som er mest besøkt. Disse opplysningene er anonymiserte og kan ikke spores direkte til deg som person. Disse informasjonskapsler er i tråd med GDPR, og siden de ikke er personopplysninger trenger du ikke å samtykke til disse informasjonskapslene når du besøker gamingkontakten.no.

Personvernopplysningsloven

Når du bruker kontaktskjema for å få gamingkontakt

Når du benytter deg av kontaktskjema på nettsiden, registrerer vi opplysningene du gir i skjemaet, slik at vi kan håndtere og besvare din henvendelse på best mulig måte. Informasjon du sender gjennom kontaktskjemaet blir lagret på et sikkert sted med gode sikkerhetsrutiner. Opplysningene du fyller ut i skjemaet vil bli behandlet av Gamingkontakten AS og vil bli brukt til å kontakte deg, finne en passende gamingkontakt for saken og evt. til inngåelse av avtale om gamingkontakt. Opplysningene blir lagret så lenge det er hensiktsmessig for formålet. Behandlingsgrunnlaget er at behandlingen av opplysningene er nødvendige for å oppfylle en avtale.

Personvernopplysningsloven

Når du bruker søknadsskjema for å bli gamingkontakt

Når du benytter deg av søknadsskjema på nettsiden, registrerer vi opplysningene du gir i skjemaet, slik at vi kan kontakte deg dersom du er aktuell som gamingkontakt. Informasjon du sender gjennom kontaktskjemaet blir lagret på et sikkert sted med gode sikkerhetsrutiner. Opplysningene du fyller ut i skjemaet vil bli behandlet av Gamingkontakten AS og vil bli brukt til å kontakte deg, matche deg med en ungdom, og til eventuell inngåelse av avtale om gamingkontakt. Opplysningene blir lagret så lenge det er hensiktsmessig for formålet. Behandlingsgrunnlaget er samtykke.

Personvernopplysningsloven

Når du bruker bestillingsskjema for foredrag

Når du benytter deg av bestillingsskjemaet, registrerer vi opplysningene du gir i skjemaet, slik at vi kan håndtere og besvare din henvendelse på best mulig måte. Informasjon du sender gjennom kontaktskjemaet blir lagret på et sikkert sted med gode sikkerhetsrutiner. Opplysningene du fyller ut i skjemaet vil bli behandlet av Gamingkontakten AS og vil bli brukt til å kontakte deg, og å skreddersy innholdet til deg og din organisasjon. Opplysningene blir lagret så lenge det er hensiktsmessig for formålet. Behandlingsgrunnlaget er samtykke.

Personvernopplysningsloven

Når melder deg på webinar vi arrangerer

Når du benytter deg av påmeldingsskjema, registrerer vi opplysningene du gir i skjemaet. Vi registrer navn og kontaktopplysninger for statistiske og administrative formål, og hvis du ønsker det, for å sende deg tilbud om gamingkontakt.  Behandlingsgrunnlaget er samtykke. Du huker av for samtykke når du melder deg på webinaret.

Personvernopplysningsloven

Kontakt

For innsyn, korrigering, sletting av opplysninger eller spørsmål rundt Gamingkontaktes behandling av personopplysninger, ta kontakt med marius@gamingkontakten.no